FAQ – vanliga frågor/svar och ordningsregler

hos oss på Classic Fighting

 • Öppet 24/7
 • MMA bur
 • Thaiboxning
 • Bra läge
 • Fri parkering
 • Ingen bindningstid
 • Tre månaders uppsägning
Hur länge kan jag frysa mitt autogiro?

Två månader per år kan du frysa ditt autogiro. Kontakta receptionen så hjälper vi dig där.

Hur lång uppsägningstid är det?

Vi har tre månaders uppsägning hos oss på Classic Gym 24/7 Åstorp.

Hur lång är bindningstiden?

Vi har ingen bindningstid när du betalar via autogiro. Det kan dock vara 12 månaders uppsägningstid om du köpt via kampanj eller abonnemang med företagsrabatt.

Hur säger jag upp mitt autogiro?

Du kommer till receptionen så hjälper vi dig att avsluta autogirot. Tänk på att du  måste komma personligen så du kan inte skicka någon annan för att säga upp ditt autogiro.

Vilken dag dras medlemsavgiften via autogiro?

Den 27:e varje månad (om det är en vardag) drar vi från ditt konto, skulle det inte fungera provar vi att dra ytterligare i tre dagar. Dessa datum går EJ att ändra på.

Vad händer om jag inte har pengar på mitt konto?

Om täckning saknas skickar vi ut en påminnelse, det tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Är inte påminnelsen betald och registrerad hos oss senast vid tillhandadatum, skickas ärendet vidare till inkasso. Vid frågor angående påminnelser eller inkasso vänder du dig till Provencia Finans.

Varför har mitt rabatterade kort fått en prishöjning?

Då du har företagsrabatt på ett autogirokort måste du årligen visa upp att du fortfarande arbetar på företaget för att behålla din rabatt. Priset höjs annars till ordinarie. Retroaktiva återbetalningar görs ej.

Varför har mitt studentkort höjts till ordinarie pris?

Har du ett studentkort har du det rabatterade priset så länge du kan bevisa att du studerar. Detta intyg måste visas innan giltighetstiden på intyget går ut. Med intyg menas Mecenatkort eller liknande. Retroaktiva återbetalningar görs ej.

Hur byter jag kontonummer för mitt autogiro?

Kom till receptionen personligen så byter vi ditt kontonummer.

Hur gammal måste jag vara för att bli medlem?

Man kan bli medlem från att man är 11 år. Från att man är 11 år till året man fyller 15 måste man träna tillsammans med en myndig person. Att tänka på är att om man är under 18 år måste en myndig person stå för autogirot. Den personen måste då vara med när abonnemanget tecknas.

Jag vill träna hos er men har kort på ett annat gym, hur gör jag?

Har du ett avtal hos ett annat gym, kommer du in till oss med uppsägning och träningskort. Du får max ha tre månader kvar hos det andra gymmet. Du tränar då kostnadsfritt hos oss fram tills ditt avtal gått ut hos det andra gymmet. Vid vår första debitering förbinder du dig hos oss i 12 månader.

ORDNINGSREGLER

 1. För att alla ska trivas på gymmet, använd ditt sunda förnuft. Respektera dina medtränande och håll en rimlig ljudnivå.
 2. Ha skor på fötterna. Inneskor på gymmet och uteskor ute. Använd hela och rena träningskläder
 3. Se till att det alltid ser rent och snyggt ut efter dig. Plocka undan vikter, hantlar och övriga redskap efter användning. Torka av konditions maskiner och träningsmaskiner med papper och rengörings spray efter användning. Papper och sprayflaska finns i lokalen.
 4. Utrustning och redskap ska hanteras varsamt för att undvika skadegörelse och obehagligt höga ljud.
 5. Från och med den månaden du fyller 15 år är du välkommen att träna på gymmet. Barn under 15 år får inte vistas i gymmet pga. olycksrisken.
 6. Du ska alltid logga in när du kommer. Om du har glömt koden vänder du dig till personalen, vi hittar den i systemet.
 7. Koden är personlig vilket innebär att du inte får släppa in någon i våra lokaler eller ge ut din kod till någon annan. Endast betalande medlemmar får vistas i gymmet. Om du bryter mot denna regel tillkommer en straffavgift för både dig och den som använt din kod.
 8. Lämna ej skor, vattenflaska eller andra värdesaker i gymmet. Lämna gymmet i det skick du vill finna det. Du ansvarar själv för dina (värde)saker.
 9. Om något på gymmet går sönder eller du upptäcker är trasigt, kontakta personalen.
 10. Classic Gym har nolltolerans mot droger. Detta gäller såväl dopningspreparat som andra droger (narkotika, alkohol och dylikt).
 11. Lämna alltid omklädningsrum, toalett och dusch i fint skick. Skölj bort eventuell smuts/grus från duschen och sopa bort vattnet. Spola efter dig, spotta inte i vasken och släng papper och annat skräp i papperskorgarna.
 12. Det är förbjudet att lämna skåpet låst efter träning. Ta alltid med dig dina saker hem. Vi klipper upp låsen med jämna mellanrum av säkerhetsskäl. Classic Gym ansvarar inte för stulna (värde)saker.

Om du inte följer dessa regler förbehåller sig Classic Gym rätten att begära straffavgift eller vid upprepande tillsägelser avstängning för period eller – i allvarliga fall – att säga upp medlemskapet. Du är trotts detta skyldig att betala för kvarvarande avtalat medlemskap eller uppsägningstid.

Har du någon annan fråga?

Fick du inte svar på dina frågor i vårt FAQ här på sidan? Hör av dig till oss med din fråga.