Om oss

Vi är stora, ruffa och genomtrevliga. Vi har plats för biffar, tunnisar, unga, barn, pensionärer, kvinnor, män, morgonpigga, kvällsfolk och nattugglor, och alla däremellan. Vi har pass för både vuxna och barn när det gäller Thaiboxning och MMA och vi har en MMA bur. Alla är helt enkelt varmt välkomna!

Kika gärna gärna in på Classic Gym också, där kan du bland annat se vilka dagar och tider vi har alla våra pass.

  • Gym öppet 24/7
  • Stort gym
  • Thaiboxning/MMA
  • Bra läge
  • Fri parkering
  • Ingen bindningstid

Styrka

På Classic Gym har vi sett till att ni har de allra bästa förutsättningar att öka i styrka och volym. Med våra moderna maskiner och fria vikter har ni alla möjligheter att uppnå era mål.

Skulle ni behöva veta mer hur ni ökar i styrka på bästa sätt erbjuder vi dessutom passet Gymteknik, helt kostnadsfritt, som medlem hos oss.

Kondition

Kondition är viktigt! Vi har moderna motionsredskap så ni kan förbättra er kondition. Vill ni ta ut er ännu mer kan ni hänga på något av våra pass, vad sägs om spinning, core, HIIT, tabata, xfit, zumba, thaiboxning?
Vi har pass 7 dagar i veckan, välj fritt!

Häng med och svettas du också!

Personlig tränare | Kostråd | MASSAGE

Ibland kan det behövas en personlig tränare för att uppnå målen man har satt upp. Vi hjälper dig gärna med personlig träning, träningsschema eller kostschema. Fråga oss i receptionen.

Förutom allt som har med träning att göra kan vi också erbjuda massage.

Våra härliga instruktörer

Här ser ni alla våra goa instruktörer som ser till att våra pass är många och roliga. Ni kommer att ha superkul och bli supersvettiga och under tiden mår era kroppar bara bättre och bättre.

Berglind Gudmundsdottir

Platschef och instruktör

En sprudlande tjej från Island, passen Berglind håller är fartfyllda, svettiga och du kommer inte ha tråkigt en minut.

Annelie Servin

Instruktör

Annelie är pigg och alltid på gott humör och får dig att kämpa och göra ditt allra bästa. Tuffa pass med mycket svett och många skratt. En längre intervju med Annelie hittar du på Softfocus.

Andrea Lindecrantz

Zumba instruktör

Andrea, nyutbildad Zumba instruktör som har sina rötter i Chile. Hon lär er hur ni skakar kroppen till härliga rytmer. Roligt och frigörande.

Matilda Åstrand

BodyBalance instruktör

Matilda, kommer att hålla i BodyBalance från Les Mills. Du får lära dig att ta kontroll över din kropp och bli mjukare och rörligare.

Elaine Petersson

Spinning instruktör

Elaine är tävlingscyklist och kommer att lotsa er igenom ett krävande cykelpass med bra musik så ni orkar kämpa er igenom raksträckor och backar.

Brian Petersson

Spinning instruktör

Brian är tävlingscyklist och coachar er att göra ert bästa på spinningcykeln, han är med er på raksträckor och i backar, ge inte upp.

Kanon gym med möjlighet att träna med hög musik eller nästan tystnad i separata rum. Gott om maskiner och redskap för olika typer av träning. Saknar dock en bastu, bastu hade varit underbart för musklerna efter hårda träningspass. Utöver det är det ett fenomenalt gym med trevlig personal.

Mariann

April 2018

Serviceinriktad personal! Bra gym för både nybörjare och de med större vana! Utbudet på passen är kanon! Härligt med ett gym som inriktar sig åt människor i alla åldrar!

Linda

Januari 2017

Ett stort och ruffigt gym. Gemytligt och familjärt. Många svettiga pass. Fria vikter och maskiner, allt för att man ska kunna ta ut sig ordentligt. De har också två stycken av de fruktade maskinerna Stair Mill. Tyvärr ingår inte hemkörning efteråt 😀

Liselott

Juli 2018

Suveränt gym. Trevlig personal. Bra maskiner och gått om utrymme för alla.
Skånes bästa gym med helt fantastisk personal. Ett gym inte bara utrustat med all tänkbar utrustning för välmående även ett gym fyllt av kärlek och hjälpsamhet.
Det finns inget bättre gym i norra Europa som Classic Gym i Åstorp 24/7. Direkt när man kommer innanför dörren så kommer kärleken från omgivningen strömmande emot en, bara det är en boost för ett bra träningspass. Man är alltid välkommen. Jag älskar det gymmet.
Kärlek vid första mötet, Classic Gym Åstorp forever.

Per

Februari 2018

Vi erbjuder

Vi har inte allt för alla men vi har MYCKET för MÅNGA, och utvecklas hela tiden. Oavsett om du är nybörjare eller tränar på elitnivå erbjuder vi ett komplett gym. Vare sig ditt behov är att bygga muskler, bibehålla form, träna kondition eller kanske är sugen på att träna thaiboxning. Vi har också skräddarsydda lösningar för dig, som personligt kost- eller träningsschema eller PT timmar.

Vi har pass för dig som vill träna lite lugnare och gillar du svensktoppen är det ännu roligare. Vi har faktiskt en hel del pensionärer på dessa pass, ja och andra också så klart som vill ta det lite lugnare på morgonen.

Vi har också pass för dig som verkligen vill träna så svetten lackar och du känner att du tagit ut dig till max. Vill du hellre träna din kondition ensam så har vi såklart löpband, cyklar, roddar, två fruktade stair mill maskiner, crosstraining och kettlebells.

Varmt välkomna till vårt stora, starka och gemytliga gym!

Har du frågor?